Mycket av din fastighets uttryck avgörs av i vilket skick din garageport befinner sig. Oftast hamnar den lite längre ner på listan över vad som bör ses över, vi på REConcept tycker det borde vara tvärtom. Tänk vilket lyft en hel fastighet får om denna detalj är ombesörjd! Har någon granne, eller någon bekant till dig en port som är någorlunda uppdaterad och inte din? En uppdaterad garageport ger i vilket fall stor skillnad på helheten. 

När du byter ut din gamla garageport slår du dessutom två flugor i en smäll; samtidigt som du höjer estetiken på din fastighet så säkerställer du även säkerheten. Tänk att garageporten kanske suttit där i 30, 40 eller kanske 50 år! Mycket har hänt under den tiden vad det gäller användande och yttre påverkan som väder och vind. Så gör dig själv en tjänst och prioritera garageporten.

Vi jobbar idag bland annat med DOORHAN Optimal och DOORHAN RSD01/ RSD02, vilken garageport vi rekommenderar beror på garagets förutsättningar och era önskemål. 

Takskjutport

Takskjutport är den idag mest förekommande lösningen för varmgarage. Dess konstruktion ger en stabil och användarvänlig garageport med goda isoleringsvärden. Då garageporten löper längs innervägen för att i öppet läge stanna under innertaket behöver man inte röja varken snö eller andra hinder innan man öppnar garaget. Denna garageport kan fås i en mängd olika utseenden, färger och mönster. Tillval som fönster, motor eller handtag med lås gör att den passar in på de flesta platser. 

Portbladet består av 40mm stålpaneler vilka är fyllda med isolerande PU-skum. Portbladet löper med hjälp av kullagrade nylonhjul längs vägg- och takskenor, vilka är konstruerade av galvaniserade stålelement. Runt hela porten sitter det gummitätning avsedd för att hålla regn borta och värmen kvar på insidan - välj med eller utan motordrift
1. Speciellt uformade paneler som förhindrar att fingrar kläms 2. Vajerbrottskydd som förhindrar portbladet att falla till marken om vajrarna skadas (tillval) 3. Fotocell säkerställer att porten stannar om något är i vägen (tillval till automatiserad port) 4. Klämskydd säkerställer att porten stannar och går upp om något är i vägen (standard vid automatiserad port) 5. Fjäderbrotsskydd hindrar porten att fall till marken om fjädrarna skadas 6. Fast och stadig konstruktion för hög kvalitet och säkerhet

Designa din garageport efter ert behov

Panelens yta (struktur), pressning,  färg, med eller utan motor, fönster kan anpassas utifrån era önskemål. Doorhan garageport erbjuder en mängd olika lösningar utan att behöva kosta skjortan. Tänk på att garageporten ska sitta i många år och ett tillval av exempelvis fönster kan ge ett oerhört lyft som består!