Går ni i tankarna av att göra en tillbyggnad med glaspartier eller rent av bygga ett uterum? 

Idag väljer många att göra en kombination. En tillbyggnad blir i många fall en helisolerad lösning som kan användas året runt. Många av våra kunder väljer oss då priserna på våra helisolerade glaspartier är så lågt och kvaliteten så hög. Behöver ni inspiration eller någon att prata med? Besök vår utställning och diskutera ert projekt med en av våra säljare. Vi kan erbjuda olika lösningar på glaspartier som passar just ert behov. 

Vad vi kan erbjuda stannar inte bara där utan vi är givetvis med hela vägen från idé till verklighet. Vi ombesörjer allt arbete, från eventuellt markarbete till färdigt rum. 

PVC

Skjutdörrar tillverkade av PVC är ett underhållsfritt alternativ och finns i olika serier och lösningar. Allt från den klassiska skjutdörren till vår premium modell. 

Lyft-Glid är ett dörrparti av premiummodell där dörren lyfts och glider åt sidan. Det är en gedigen dörr som är lätt att hantera och perfekt för dig som ställer höga krav. Låg tröskel som standard vilket ger en panoramakänsla.En produkt vi varmt kan rekommendera.

Skjutdörr med vädringsfunktion ger dig mest för pengarna. Dörren kan sättas i en vädringsfunktion vilket gör det möjligt att vädra även när det blåser eller regnar. Fördelen är att man även kan vädra och hålla djur och barn inomhus. Dörren kan förses med självstängande funktion (rekommenderas) vilket underlättar öppning och stängning.

Skjutdörr i trä

En renodlad skjutdörr då dörren glider och stängs med 3 hakreglar. Man kan kort säga att detta skjutdörrsparti fungerar rent tekniskt som en stor fönsterdörr. Tack vare denna teknik kan vi erbjuda ett dörrparti för en bråkdel av pengarna. Dörren glider lätt på skenorna och stängs genom att dra ner handtaget. Ett tätt och inbrottssäkert system.

Som standard är en skjutdörr i trä lackerad med en vit kulör (NCS 0502-Y) för att passa in med alla andra vitlackerade fönster och dörrar. Det går även att få dörren i valfri NCS kulör som tillval.

Skjutdörr i aluminiumbeklätt trä

En renodlad skjutdörr av trä som är beklätt med aluminium på utsidan. Denna dörr fungerar exakt på samma vis som skjutdörr i trä, den stora skillnaden stavas underhållsfri.

 

Make Your Dreams Come True

Uterum
Uterum, inifrån
Skjutdörr, utifrån

 

Snabbfakta uterum

Vi kompromissar inte på säkerheten därför är våra helglasade partier i dubbelhärdat glas, både in- och utvändigt. De är dessutom SP-testade och P-märkta.
Våra partier har mycket låga U-värde just för att ni ska kunna nyttja ytan året runt. Glaskassett i 3-glas (48 mm) med varmkantlist ger ett U-värde på 0,5/kvm (hela konstruktionen 0,78). Glaskassetten reducerar dessutom ljudet med -35dB.
Våra partier kan anpassas ner till millimetern för att kunna passa in i redan befintliga konstruktioner. Du kan också välja mellan en mängd olika kulörer, glas, persienn, spröjs.