Vi har fönsterdörrar i samtliga av de vanligaste förekommande materialen. PVC, trä eller aluminiumbeklädda fönster matchas med liknade lösning på fönsterdörren. Välj den helglasad eller med så kallad bröstning för att på bästa sätt ge just din fastighet rätt utseende.

Våra fönsterdörrar kan fås i en mängd olika utföranden och även utrustas med tillval som förhöjer dörrens estetik, isolervärde, ljudisolering. Du kan få den som enkel- eller pardörr, inåt- eller utåtgående. Våra fönsterdörrar ger er med andra ord valfrihet utan att tumma på varken säkerhet eller hållbarhet.

Snabbfakta fönsterdörrar

Med vår fönsterdörr Preimium är vi nere på låga 0,78 i U-värde vilket också ger mycket bra ljudsiolering. Väljer man från vår serie Standard hamnar man ändå på mycket låga värde; 0,92-1,33.
Viktigt att tänka på när du planerar din fönsterdörr är att inbrottstjuvar oftast väljer vägen in till hemmet via just balkong- och altandörrar i glas. Som standard har våra fönsterdörrar mycket hög motståndskraft mot inbrott.
Dolda beslag på utsidan, låscylinder från ASSA Abloy och den handikappanpassade tröskeln som är tillverkad med bruten köldbrygga ger inte bara en fönsterdörr som ger en härlig inomhusmiljö utan också en snygg finish.
Fönsterdörr