Innerdörrar av högsta kvalitet från GK Door. Enkeldörrar, glasade innerdörrar, skjutdörrar, pardörrar, tillbehör och karm. Brett bottenstycke och ovanlig spegelindelning är kännetecken för GK Doors innerdörrar. Designen representerar en 80-årig Norrländsk allmogetradition. Deras yrkesskickliga hantverkare och det förstklassiga råmaterialet garanterar att vi kan leverera en innerdörr av absolut högsta kvalitet. 

Massiva innerdörrar

Massiva innerdörrar finns i tre typer, furu, ek och furu med HDF board (målad). Samtliga massiva innerdörrar levereras med Snap-in gångjärn och låskista som standard men det finns givetvis andra valmöjligheter. 

Innerdörr med glas

GKDoor innerdörrar med glas har fasta genomgående detaljer, ingenting utanpåliggande, inga synliga skruvar eller spikar i spröjsen. Detta ger dörren längre livslängd och mer genuin design. De många valmöjligheterna vad det gäller glas, färg, spegel mm gör dessa innerdörrar flexibla utöver det vanliga. 

Pardörrar

Pardörrar eller dubbeldörrar som de också kallas tillverkas i furu, ek och massivt trä med målad HDF-board. Alla Pardörrar levereras med Snap-in gångjärn, kantregel och låskista som standardbeslag (Par-skjutdörrar levereras med Dragring och Skålar i matt krom).

Skjutdörrar

GK skjutdörrar är tillverkade med ett utfräst spår undertill för att hållas på plats och lätt kunna skjutas fram och tillbaka. Skjutdörrar kan antingen monteras utanpåliggande vägg eller som infälld. Till utanpåliggande används skjutdörrsskena samt kornisch.

Massiva innerdörrar
Glasdörrar
Pardörrar
Skjutdörrar