För att enkelt kunna komma in i garaget när du ska hämta cykeln, gräsklipparen eller snöskyffeln är det praktiskt ha en sidodörr. Alla sidodörrar tillverkas av högkvalitativa aluminiumprofiler alternativt stålpaneler. Om man önskar isolerade dörrblad så fylls dessa med polyuretanskum vilken omsluts av stålplåt eller aluminium. Våra förråds- sidodörrar kan beställas i en mängd utföranden som matchas till fastigheten eller till och med våra garageportar!

 

 

Aluminiumdörr

Denna högkvalitativa sidodörr kan beställas i samma färg, mönster och ifyllnad som våra takskjutportar UniPro eller rullport. Det gör att de utgör idealiskt anpassat par.

  • bladramen tillverkas av aluminiumprofiler med (System MB 60) eller utan (System AW 45) värmeisolering
  • bladets ifyllnad utgörs av stålpaneler isolerade av freonfritt polyuretanskum eller aluminiumprofiler AW 77 eller AW 100 fyllda med freonfritt polyuretanskum
  • tätande gummilister runt omkring hela bladet 
  • kan får som enkel- eller pardörr
  • EURO lås med låsinsats, tre nycklar, dörrhandtag som standard

Ståldörr

Ståldörren är en något enklare lösning men utan att kompromissa på kvalitet och utförande. Välj med eller utan isolering beroende på till vilket utrymme den är tänkt att vara. Trots dess enklare konstruktion erbjuder dörren ändå en mängd val som gör att den nästan alltid finner sin plats.